onsdag 11 augusti 2010

Skagen

Hej allihopa! Nu ligger jag här i mormor och Billys lägenhet i Göteborg. Vi kom just hem från Skagen med färjan. För er som inte vet var Skagen ligger, så ligger det i Danmark. Ute på grenen möts Kattegatt ock Skagerack, så vi stod med en fot i Skagerack och med en fot i Kattegatt. När vi for dit så åkte vi en färja som tog tp tre timmar och hem en snabb färja som tog typ två timmar. Vi sov på hotell i Skagen, och igår när vi kom till Skagen så var vi ute på grenen, och idag var vi på två museum, och sen var vi i gammla Skagen. Vi har även ätit röd pølse. Kan ni gissa vad det är? Det är röd korv. Inte falu korv, utan kokt korv. De är facktiskt väldigt gott :-)
Imorgon ska vi fara till Orust med Agnes och Sigrid. Det ska bli jätte kul, och sen på Lördag far vi hem.
HaDeGött,
Goa hälsningar från Göteborg!

3 kommentarer:

  1. heej det låtter super kul det du har varit med om. jag skulle också vilja fara till danmark och götebor och alla andra stälen du har varit på! jag saknar dej super super mycket!tur att du kommer hem snart hälsa!!!!pussssss pusssssss:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt du verkar ha haft! Saknar dig oändligt mycket och önskar ni kunde mellanlanda här! Hoppas det inte dröjer sååååå länge innan vi ses igen. Pussar och kramisar! Gissa tre gånger...

    SvaraRadera